Menu

Agenda de Klinker 2019

2019

Was jij altijd zo creatief?
Graag bezig met je handen?
Onderzoeken wie je bent?
En wat je gebruiksaanwijzing is?
Samen met andere soortgenoten?

En ben je niet zo van yoga, mind-fulness of mediteren maar wil je wel graag het effect ervan?

Dan ben je een doener en hier op de juiste plek.
Kom naar één van de workshops of ga mee met de cre-actieve weken in Italië of op een schip.

Wil je een opleiding in creativiteit doen, doe dan eerst de creatieve doorbraakdag en weet je zeker of de Klinker de juiste plek is en jij er klaar voor bent.

Mei

25: drukdag in het paradijs

Deze dag wordt gegeven in de week van de amateurkunst (WAK). Een dag met allerlei vlakke druktechnieken kennismaken. Na de proefjes spelenderwijs tot een ontwerp komen. Telkens weer komen er de mooiste druksels uit en dat is ook wel eens fijn. Je hoeft er niks voor te kunnen en hoewel het creatieve proces ook hier het belangrijkste is. Vallen er tijdens het werken al vele oh’s en ah’s.

Juni

1: Creatieve doorbraakdag

Voel jij jezelf vaak geblokkeerd om creatief te zijn of heb je moeite met veranderingen. Ontdek de Klinker methode om jou op een speelse en gemakkelijke manier weer bij je creatieve kracht te brengen. Ook als je belangstelling hebt voor een opleiding in de Klinker of een week Slow in de Flow in Italië wilt beleven is het een vereiste eerst deze dag te doen. Daarna kun je beter je keuze maken.

23: Voorproeven en nasmaken

Een Italiaanse dag uit de cre-actieve Slow in de Flowweek maar dan in Nederland. In de Klinker wordt de aftrap gegeven met een workshop: ‘mini slow in de flow’.  Bij aankomst in de prachtige beeldentuin de Anningahof word je ontvangen met een kop koffie of thee en gaan we genieten van kunst met een beetje meer… Om af te sluiten met een heerlijk Italiaanse proeverij. Voor iedereen die al eens mee is geweest is dit nagenieten en voor iedereen die erover denkt nog eens mee te gaan is dit voorproeven op hoog niveau.

Juli

15 tot en met 20: Spelevaren op de nova Cura

Vorig jaar werd ik uitgenodigd om van Leeuwarden naar Groningen mee te varen op de Nova Cura een oude klipper. Tijdens deze tocht raakte ik zo ontspannen en geïnspireerd door de rust en het voorbijtrekkende landschap. Meteen was het idee voor de creatieve week geboren. Een week vol van ontspanning, inspiratie, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Augustus

26 t/m 2-9: ‘Slow in de Flow’, cre-actieve week in Italië

In de voetsporen van Fransiscus met een bezoek aan Assisi. Deze weken zijn een begrip geworden, er zijn intensieve creatieve/culturele/culinaire weken waarbij de nadruk deze week op het creatieve ligt en het leven van Fransiscus. Een proces van een week met elkaar beleven op een paradijselijke plek in Italië met zwembad. Geef je je voor 1 februari op dan heb je 10% vroegboekkorting.