Menu

Agenda de Klinker 2019

2019

Was jij altijd zo creatief?
Graag bezig met je handen?
Onderzoeken wie je bent?
En wat je gebruiksaanwijzing is?
Samen met andere soortgenoten?

En ben je niet zo van yoga, mind-fulness of mediteren maar wil je wel graag het effect ervan?

Dan ben je een doener en hier op de juiste plek.
Kom naar één van de workshops of ga mee met de cre-actieve weken in Italië of op een schip.

Wil je een opleiding in creativiteit doen, doe dan eerst de testtraining en weet je zeker of de Klinker de juiste plek is en jij er klaar voor bent.

Januari

25: Workshop visualiseren-sensualiseren en creëren 2018/2019

Deze succesvolle terugkerende workshop is aan te bevelen als je het vorige jaar wat achter je ligt wilt evalueren en je bewust wilt worden van wat je in 2019 graag wilt creëren.
Als je denkt dat je daar zelf niet aan mee kunt werken is deze workshop niet wat voor jou.
Albert Einstein zei het al: Logica brengt je van A naar B verbeelding brengt je overal. Ga het ervaren dit jaar en geef je op voor de workshop van je voorkeur.

Februari

2: Testtraining in creativiteit

Voel jij jezelf vaak geblokkeerd om creatief te zijn of heb je moeite met veranderingen. Ontdek de Klinker methode om jou op een speelse en gemakkelijke manier weer bij je creatieve kracht te brengen. Ook als je belangstelling hebt voor een opleiding in de Klinker of een week Slow in de Flow in Italië wilt beleven is het een vereiste eerst deze dag te doen. Daarna kun je beter je keuze maken.

16: Veilig uit je rechterdak

Carnaval een feest waar iedereen die het viert out of the box gaat door zich te verkleden en te schminken, door te drinken en te hossen. Een alternatief carnavalsfeestje is deze dag. Zonder schmink en drankgelag maar door af te schminken, doorbreken van hardnekkige patronen. laat je deze dag meenemen in een creatief avontuur. Een dag uit je dak een kop van klei maken, met je handen werken en  je met hartzaken bezighouden. Een dag je uitten op een manier die heel bevredigend is. Nieuwe inzichten en energie krijgen door los te laten.

Maart

30: Creatieve doorbraakdag

https://www.deklinker.nl/project/testtraining/Voel jij jezelf vaak geblokkeerd om creatief te zijn of heb je moeite met veranderingen. Creativiteit is de belangrijkste vaardigheid voor de 21e eeuw dus de hoogste tijd om er wat aan te doen. Ontdek de Klinker methode om jou op een speelse en gemakkelijke manier weer bij je creatieve kracht te brengen. Ook als je belangstelling hebt voor een opleiding in de Klinker of een week Slow in de Flow in Italië wilt beleven is het een vereiste eerst deze dag te doen. Deze dag zal je veel duidelijk maken over jezelf waardoor je betere keuzes kunt maken.

April

15 t/m 29: Project Il Nido Dorato (Het vergulde nest)

Project met studenten van het CIBAP Zwolle

29 t/m 6-5: ‘Slow in de Flow’, cre-actieve week in Italië

Een creatieve, culinaire en culturele week voor mensen die meer uit hun vakantie willen halen, creatief aan de slag willen, zich willen ontwikkelen EN willen genieten van de Italiaanse cultuur, de prachtige omgeving, slow food en lekkere streekwijnen. Op het prachtige, authentiek Italiaanse appartementencomplex Ca ‘ Palazzo, voor een betaalbare prijs. Geef je voor 1 februari op dan heb je 10% vroegboekkorting.

Mei
25: drukdag in het paradijs

Deze dag wordt gegeven in de week van de amateurkunst (WAK). Een dag met allerlei vlakke druktechnieken kennismaken. Na de proefjes spelenderwijs tot een ontwerp komen. Telkens weer komen er de mooiste druksels uit en dat is ook wel eens fijn. Je hoeft er niks voor te kunnen en hoewel het creatieve proces ook hier het belangrijkste is. Vallen er tijdens het werken al vele oh’s en ah’s.

Juni

1: Creatieve doorbraakdag

Voel jij jezelf vaak geblokkeerd om creatief te zijn of heb je moeite met veranderingen. Ontdek de Klinker methode om jou op een speelse en gemakkelijke manier weer bij je creatieve kracht te brengen. Ook als je belangstelling hebt voor een opleiding in de Klinker of een week Slow in de Flow in Italië wilt beleven is het een vereiste eerst deze dag te doen. Daarna kun je beter je keuze maken.

23: Voorproeven en nasmaken

Een Italiaanse dag uit de cre-actieve Slow in de Flowweek maar dan in Nederland. In de Klinker wordt de aftrap gegeven met een workshop: ‘mini slow in de flow’.  Bij aankomst in de prachtige beeldentuin de Anningahof word je ontvangen met een kop koffie of thee en gaan we genieten van kunst met een beetje meer… Om af te sluiten met een heerlijk Italiaanse proeverij. Voor iedereen die al eens mee is geweest is dit nagenieten en voor iedereen die erover denkt nog eens mee te gaan is dit voorproeven op hoog niveau.

Juli

15 tot en met 20: Spelevaren op de nova Cura

Vorig jaar werd ik uitgenodigd om van Leeuwarden naar Groningen mee te varen op de Nova Cura een oude klipper. Tijdens deze tocht raakte ik zo ontspannen en geïnspireerd door de rust en het voorbijtrekkende landschap. Meteen was het idee voor de creatieve week geboren. Een week vol van ontspanning, inspiratie, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

Augustus

26 t/m 2-9: ‘Slow in de Flow’, cre-actieve week in Italië

In de voetsporen van Fransiscus met een bezoek aan Assisi. Deze weken zijn een begrip geworden, er zijn intensieve creatieve/culturele/culinaire weken waarbij de nadruk deze week op het creatieve ligt en het leven van Fransiscus. Een proces van een week met elkaar beleven op een paradijselijke plek in Italië met zwembad. Geef je je voor 1 februari op dan heb je 10% vroegboekkorting.