Menu

Cre-actieve tipsWe mogen weer maar het moet niet!

We mogen weer maar het moet niet!

En daarom besloot ik samen met de deelnemers niet in september naar Italië te vliegen. Maar ook het ‘Spelevaren’ kon al niet door gaan Wat dan Annette, waar kunnen we ons dan op verheugen? Roeien met de riemen die je hebt hoort bij een creatieveling. Daarom het alternatief waarin de Italiaanse sfeer en het Spelevaren […]

Kleur buiten de lijntjes!

Kleur buiten de lijntjes!

Online workshops kleur buiten de lijntjes dinsdag en vrijdag eerste workshop gratis kennismaken Daarna zelf de waarde bepalen elk moment in of uitstappen dinsdag 19.30 uur en vrijdag om 11.00 uur via Zoom Ben jij er ook aan toe om nieuwe stappen te zetten op jouw pad? Nu is het de tijd dit te onderzoeken! […]

De Klinker gaat online met 'kleur buiten de lijntjes'

De Klinker gaat online met ‘kleur buiten de lijntjes’

Hoe ga jij om met de veranderende wereld? De afgelopen weken stonden in het teken van ontdekken, proberen en fijn slijpen in het geven van online workshops. En jawel, het blijkt dat ook in de digitale wereld mijn werkwijze zijn weg vindt. Daarom gaan we door met de Zoom-sessies! Het was een stap op een […]

Spelevaren

Spelevaren

Beste [voornaam], Ik zie je gezicht nog voor me… De blijdschap, trots, tranen en opluchting. Jij in al je kracht en kwetsbaarheid. Er kwam een creatief proces op gang en ik heb je zien genieten Ik zag je standvastigheid, je moed en daadkracht bij het besluit om nu jouw leven te gaan leiden. Niet het […]

Het landschap vertelt...

Het landschap vertelt…

Nieuwjaarsdag, Ca Palazzo Le Marche Italië. Het plan stond vast, ik zou een nieuwjaarsduik maken in het zwembad. In april had ik er elke dag met 10 graden gezwommen dus… Tot ik voelde, het water ijs en ijskoud, protesteerde elke cel in mijn lijf. Maar daar was nog steeds die oude behoefte mijn stoerheid te […]

Vriendschap een boost voor je creatieve hersenhelft

Vriendschap een boost voor je creatieve hersenhelft

‘Bas staat altijd naast me op de foto, echt elke foto van mij staat hij ook op’. De vriendin kijkt op en is nieuwsgierig, ze gaat verder: ‘ik kan er niks aan doen maar hij staat gewoon altijd naast mij op echt al mijn foto’s.’ Zal ik het eens laten zien, soms sta ik er […]

Wat je bij mij vindt, vind je nergens anders

Wat je bij mij vindt, vind je nergens anders

Spelen Tijdens het Spelevaren werd ik me weer bewust van hoe anders iedereen is. Dat is juist zo leuk aan wat ik doe; telkens word ik opnieuw uitgedaagd om gebruiksaanwijzingen van anderen te lezen. En dan te weten dat ik de gebruiksaanwijzing van een apparaat pas lees als er iets kapot is 🙂 Vertrouwend op […]

De rode draad kwijt?

De rode draad kwijt?

In “Het vermoeden” vertelt Rochelle Griffin dat ze een zwaar verkeersongeluk heeft gehad en zoveel pijn heeft  dat ze van alles probeert . Ze gaat mediteren om voorbij de pijn te komen en in het licht geeft ze aandacht aan de pijn en neemt de heftigheid af. Ze beseft dat ze niet haar lichaam is […]

Je leeft elke dag en je gaat maar 1x dood.

Je leeft elke dag en je gaat maar 1x dood.

Het leven is een lolletje, dat leer ik mijn kleinkinderen Dat serieuze gedoe altijd geniet er maar van. NU is maar 1x en de plicht roept wel.   Liefde of angst? Dat zijn de twee bewegingen van waaruit je de dingen doet je telkens opnieuw afvragen: is dit een keuze uit liefde of uit angst? […]

Gratis ontwikkel-advies nu voor iedereen

Gratis ontwikkel-advies nu voor iedereen

Ervaring van een deelnemer: Ik merk dat ik niet meer op mijn tenen loop maar mijn voeten weer op de aarde zet waardoor ik mezelf zie staan. Steeds meer eye openers komen voorbij in gedachten maar ook in gesprekken. De ik-take bij Annette heeft me zo geholpen: Waar ik dacht dat mijn leven stilstond gaat […]