Menu

Creactief Netwerken

Creactieve netwerkbijeenkomst

Alleen Echt contact heeft waarde

Netwerken is momenteel één van de belangrijkste activiteiten voor ondernemers. De kwaliteit van het contact wat je met iemand hebt of het nu een klant, collega ondernemer of toekomstig klant of collega is, zegt wat over de kwaliteit van de service of de samenwerking in de toekomst.

Hoe moet je netwerken?

Hoe kom je met elkaar in contact en wat vertel je wel of niet. Als het zo is dat je niet jezelf kunt zijn is het contact wat je hebt gelegd waarde-loos. het contact heeft pas waarde als je aan een echte relatie werkt waarin je jezelf kunt zijn. Speeddating voor ondernemers heeft daarom zijn langste tijd gehad omdat we in een tijd leven waarin betekenis en creativiteit belangrijke begrippen zijn.

Echt contact waaruit vertrouwen spreekt en geen commercieel praatje. Contact waarin creatieve mogelijkheden zitten om samen te groeien naar een duurzame relatie.

De Klinker verzorgt creactieve netwerkbijeenkomsten waarin dit mogelijk is. Dat doet ze met creatieve en beeldende middelen waardoor iedereen zich meteen op zijn gemak voelt.

Voor:

Deze aktiviteit kan aangeboden worden door een uitzendorganisatie, HR of trainingsbureau voor hun klanten onder het mom:’Wij kennen onze klanten maar kennen zij elkaar?’ Of kamer van koophandel. Maar ook voor grotere bedrijven om werknemers op een ludieke manier kennis met elkaar te laten maken. Voor contact met de Klinker.