Menu

Creatieve ontdekkingsdag

Jij hebt moed ! De moed om in een dag alles wat je tegenhoud en dus beperkt om creatief te zijn, tegen het licht te houden.

De weerstand die veel mensen hebben om een creatief proces aan te gaan is heel begrijpelijk, je komt namelijk meteen bij de kern: dat wat je blokkeert:

 • je overtuigingen die je in de jaren hebt opgebouwd
 • je patronen die je zogenaamde zekerheid geven
Ze houden je al die tijd tegen, je belangrijkste kracht te gebruiken in tijden van snelle veranderingen en grote verschillen.

Daar word je op zijn zachtst gezegd niet echt gezond van, laat staan gelukkig.

Zolang overtuigingen en patronen voor je werken moet je ze natuurlijk in stand houden maar als dat niet zo is, laat ze toch alsjeblieft los.

Makkelijker gezegd dan gedaan zul je zeggen maar stel het je eens voor dat je niet meer tegengehouden wordt en je zo vrij bent een proces aan te gaan zonder te weten waar je uitkomt.

Met de dag  zul je meer ruimte in jezelf ervaren en anderen daardoor ook meer ruimte kunnen geven?

Er valt namelijk niks aan je te verbeteren (is echt zo:-), je kunt je wel ontwikkelen. Dan ontdoe je je van alles wat niet werkt. Je kunt het ook afleren noemen. Wat zul jij daarna lichter, luchtiger en rijker leven.

Crisis betekent:’ het uur van de waarheid’.
Wil jij duurzaam investeren in je creativiteit? Ik heb al lang op je gewacht. Hartstikke leuk dat je erbij bent op de creatieve ontdekkingsdag.

Investering

€ 97,-

Datum:

zaterdag 25 november,

Tijd:

10.00 uur tot 17.00 uur

Opgeven kan tot  15 november, helaas voor de late beslissers € 127,-

Wil jij € 30,- besparen geef je dan nu meteen op:

  Voornaam
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoon
  E-mail
  Opmerking
  Met dit formulier vertrouwt u persoonsgegevens toe aan De Klinker. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.