Menu

Creatieve week in Italië

Creatieve week: Slow in je creatieve flow

Ben jij een creatieveling  die te weinig tijd maakt om te scheppen?
Wil je er eens tussenuit om creatieve ruimte voor jezelf te maken?

Doe mee met de creatieve week op Ca ‘Palazzo!

Van 20 tot 27 januari, speciaal voor mensen die creatief aan de slag willen EN willen genieten van de Italiaanse nazomer, de prachtige omgeving, slow food en lekkere streekwijnen.
Voor een betaalbare prijs op het prachtige authentieke appartementencomplex  Ca ‘ Palazzo in Pergola, Le Marche.

Het programma

Elke dag van 10.00 tot 13.00 uur gaan we creatief aan de slag. We gebruiken verf, klei, pen en papier en wat-we-nog-meer-nodig hebben. Om 13.00 uur genieten we van een lekkere lunch met sappige tomaten, pittige peccarino, spaghetti, tagliatelle en andere Italiaanse heerlijkheden.
Daarna ben je vrij om te doen wat jij wilt!
Een siësta nemen aan de rand van het zwembad met zicht op de bergen, een duik nemen,  verder met je creatieve werk, lezen, wandelen, fietsen, bezoeken van dorpjes in de omgeving.

Trainer Annette en gastheer Wijnand 

Ik begeleid het creatieve proces: inspirerend, creatief en met humor.
Gastheer Wijnand Luttikholt zorgt ervoor dat het jullie  aan niets ontbreekt: een heerlijk slow food diner, zelf pizza ’s bakken in de houtoven, een race-fiets om de omgeving te verkennen, tips en adviezen over bezienswaardigheden.

Samen zorgen wij voor een onvergetelijke week waarin je veel over jezelf leert en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

 Over Ca ‘Palazzo

‘Ca’Palazzo is de uitgelezen plek om je creativiteit verder te ontwikkelen.
Al je zintuigen gaan open staan: je ruikt de lavendel en de brem, je hoort de wind en ziet de prachtige kleurschakeringen in het landschap.
De vergezichten en de ruimte zorgen ervoor dat je tot rust komt en je gevoelens durft te ervaren. Je ontdekt wat je echt wilt en waar je talenten liggen en krijgt als vanzelf antwoorden op je vragen.
Zo krijg je een gebruiksaanwijzing voor jezelf mee naar huis.
De reis naar Italië is een reis naar jezelf om het beste in jezelf naar boven te halen. De cursus is voor iedereen open staat voor een creatief proces,
Mijn motto is: “iedereen is creatief maar niet iedereen heeft de ruimte”.
Ik nodig je uit ruimte voor jezelf te maken.

Onze basis: appartement Petrano

We kunnen gebruik maken van appartement Petrano.
Een van de grotere appartementen in Ca ‘Palazzo met een eigen keuken, een terras en een buitenatelier.
Petrano heeft drie twee-persoonskamers, twee badkamers, en 3 toiletten.
Door de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen we gezamenlijk koken, waardoor het mogelijk is om de kosten voor de creatieve week laag te houden.

De investering

We bieden deze week aan voor slechts € 495 , op basis van een 2 persoonskamer. ( met desgewenst 2 eenpersoonsbedden) De prijs in inclusief transfer van en naar de luchthaven. De kosten voor de vlucht/ eten en andere boodschappen zijn niet inbegrepen bij de prijs!
Mocht je willen beschikken over een eenpersoonskamer dan geldt een andere prijs.
Ook als je beschikt over eigen vervoer geldt een andere prijs.
Neem in deze gevallen contact op met mij: 06- 55948140 of annettewessels@deklinker.nl

Praktische informatie

Je kunt met Ryanair goedkoop vliegen vanaf Weeze (Dld) naar Ancona, deze vluchten zijn op maandag. Hoe sneller je boekt , hoe goedkoper de vlucht. ( Kosten retour nu: (11-10): €89 ) Vertrektijd: 7.00 uur, aankomsttijd : 8.45 uur. Wijnand Luttikholt, de eigenaar van Ca ‘ Palazzo haalt ons op van het vliegveld.
Wijnand kan desgewenst  ook zorgen voor een gezellige pizza avond waarin iedereen zijn eigen pizza bakt in de houtoven. Als iedereen de handen uit de mouwen steekt kan dit voor een klein prijsje!Ook een slow food diner behoort tot de mogelijkheden.

Tip: breng je partner mee!

Spreekt het programma van de creatieve week je aan, en is je partner in de gelegenheid om mee te komen maar wil hij/zij niet deelnemen aan het programma dan kan dat ook!
Ca ‘Palazzo en de omgeving bieden meer dan voldoende mogelijkheden voor een leuke daginvulling. In dit geval geldt voor je partner een aangepast Ca ‘Palazzo tarief!

Meer weten?

Ben je enthousiast geworden en wil je boeken, mail of bel Annette: 06- 55948140 of info@deklinker.nl. Ook als je vragen hebt kun je Annette mailen of bellen.

Impressie creatieve week juni en augustus 2014

Van 16 tot en met 23 juni  en van 18 tot en met 25 augustus was er op Ca’Palazzo ook een creatieve week.
Onderstaande foto ’s geven een impressie van deze inspirerende week en de tevreden deelnemers.
                 
                 
Ca’Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur in de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen.