Menu

Creëer een succesvol bedrijf

Heb jij een bewuste keuze gemaakt voor je eigen bedrijf? Doe jij als ondernemer wat je het liefste doet en geeft het jouw leven voldoening?

Mooi, want wist je dat 30% van de startende ondernemers na 3 jaar al is gestopt. Is het niet zonde van de investering?

Wat maakt de 70% van de ondernemers die wel doorgaan zo anders?

  • Is het hun businessplan?
  • Hun goede verkooptechnieken?
  • Hun creativiteit?

Creativiteit is voor een ondernemer nu het belangrijkste, veranderingen gaan exponentieel snel. Wat vandaag nog werkt, werkt morgen niet meer. Kun jij dan als ondernemer meebewegen en mogelijkheden en kansen zien?

Investeren in creativiteit is nu de meest duurzame investering,het is het fundament voor je onderneming. Vooropgesteld dat jij uniek bent en met wat je onderneemt een unieke bijdrage wilt leveren aan de maatschappij.

Je ziet om je heen dat alles wat niet echt is doorgeprikt wordt. Verkooppraatjes of papierwerk scoren niet meer. We willen waarde. Jij kunt als ondernemer alleen maar waardevol zijn als je doet wat de bedoeling is voor jou en dus jezelf bent.

Om er achter te komen wat jou als ondernemer beweegt is het programma: creëer je bedrijf 2 daagse.

In 2 bijzondere dagen onderzoek je spelenderwijs jouw dieperliggende drijfveren als ondernemer.

Via beeldende&creatieve technieken vind je:

  1. jouw heilig vuurtje
  2. je eigen gebruiksaanwijzing hoe je dat vuurtje kunt laten vlammen
  3. en creëer je je missie
Je gaat met 3 beelden naar huis, die niets te raden overlaten en waarmee je duidelijkheid hebt over van waaruit jij onderneemt, wat je onderneemt en wat je wilt bereiken met wat je onderneemt.

Jouw investering:€377

Exclusief:Diner €30 Overnachting €30 Lunch €15

 

Ik ben blij jou en de Klinker te hebben ontmoet, precies op de juiste tijd kwam je weer op mijn pad. En vervolgens zag ik de zaken om me heen die ook klopten. Ik zat meteen in de goede stroom, de stroom van mijn hart. Het viel niet mee om dat andere stemmetje wat me altijd probeert af te leiden tot bedaren te brengen. Het was zo sterk dat het mij ervan weerhield te doen wat ik het liefste doe en ook zo goed kan, dat ik veel meer kan betekenen voor mijn omgeving als ik mij Zelf ben. Je leerde me hoe te structureren en plannen en me alleen te concentreren op waar ik op dat moment mee bezig ben. Maar meer nog ben ik dankbaar dat je mij mijn blinde vlek liet transformeren en het negatieve stemmetje omgebogen werd naar opbouwende kritiek. Ik ben blij de kneepjes van het vak geleerd te hebben als het om creëren gaat, de details waar je op moet letten en dat je de juiste voorwaarden schept. Nu ben ik klaar voor de grote sprong om voor mijzelf te beginnen.
–Marja-