Menu

Was het maar waar, was het maar waar, kregen we dat maar voor elkaar

Jij kent het ongetwijfeld ook, dat je denkt:’pft al dat gedoe en gemoet hier, ik wil weg’.

En je denkt ook nog dat als je maar één keer weg bent alles waar je tegenop loopt als sneeuw voor de zon verdwijnt, dream on.

Met mijn kleinzoon zing ik na elk liedje:’was het maar waar, was het maar waar, kregen we dat maar voor elkaar’. Het werkt namelijk niet zo en dat weet je ook vast wel.

Vertrekken en anders terugkomen

10154908_518834978238793_997592240622240672_n

Wees eerlijk, meestal is het zo wanneer je op vakantie bent geweest, lekker los hebt kunnen laten. Je na één dag het vakantiegevoel al helemaal kwijt bent (ik hoor niet anders:-(.

Je loopt weer tegen dezelfde dingen aan, je moet dit, je moet dat en ook nog even dit niet vergeten. Binnen een mum van tijd zit je weer in de waan van de dag.

Een weekje Italië met Annette Wessels is anders, dat is niet alleen een weekje vertrekken om los te laten en te genieten maar dat is ook bewust terug komen, dat maakt het verschil.

Stel je voor: het is waar, je krijgt het voor elkaar, je komt terug en je hebt geleerd goed voor jezelf te zorgen zodat je hier datzelfde gevoel van vrijheid vast kunt houden.

Werken aan jezelf¿?

Nee, spelenderwijs verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, precies voor wie jij bent, wat jij wel en niet wilt en moet, wat jij belangrijk vindt. Door schilderen, tekenen, kleien, schrijven enz. En tussendoor, luieren, zwemmen, excursies, lekker eten en drinken.

Kortom een weekje Slow in de Flow in Italië, neem je vriend, vriendin, partner mee er zijn andere activiteiten genoeg.

Heb je ook zin en wil je ruimte maken voor jouw creativiteit? Je kunt er nog net bij, last minute is voor de vliegmaatschappijen meer betalen. Wil je goedkoper uit zijn beslis dan nu, het is al van 16 t/m 23 juni. Bel direct Annette ze kan je precies vertellen hoe het werkt: 0529-481292

 

 

 

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.