Menu

Jouw gebruiksaanwijzing voor het creëren van je succesvolle bedrijf, met online wokshop video

Heb jij in een vloek en een zucht beslist om zelfstandig ondernemer te worden? Vast niet. Waarschijnlijk heb je lang gewikt en gewogen voor je besliste. Want je weet donders goed dat de weg van een ondernemer niet over rozen gaat. Hoe gaat het met jou als je tegenslag na tegenslag moet incasseren. Of als je lang aan een plan hebt gewerkt en het lijkt of iedereen enthousiast is maar uiteindelijk trekken ze allemaal de keutel weer in. Kun jij jezelf dan weer motiveren door te gaan op wat jou drijft? Of zit jij dan in zak en as?

Nee toch, je onderneemt en het liefst met een gebruiksaanwijzing van jezelf van hoe jij jouw succesvolle bedrijf creëert.

Zodat je rechtstreeks naar je doel gaat en binnen de kortste keren lekker aan het ondernemen bent en ook nog eens alleen maar doet waar jij voor bedoeld bent. Maar hoe kom je er nu achter wat jouw doel is en jouw gebruiksaanwijzing om daar te komen?

‘Spelen’

Het klinkt te eenvoudig om te geloven maar het antwoord is toch echt spelend…

Ik hoor je al denken, ik ben toch geen kind meer.

Weet ik maar weet je wel dat een kind precies weet wat het wil en wat wel zin heeft. Het kind leert veel sneller dan wij volwassenen en bezit nog de creativiteit die je zo hard nodig hebt als ondernemer.

Juist daarom onderzoeken we spelenderwijs wat je wel en niet en hoe te doen hebt, op een:

  • ontspannende
  • onderzoekende
  • ontdekkende
  • doorbrekende
  • creatieve
  • helende wijze

Zodat je een bedrijf neerzet vanuit je passie, je visie, met een missie en de gebruiksaanwijzing die je houvast geeft bij alle voor en tegenspoed die bij het ondernemerschap horen. Het mooie is dat je de beelden mee naar huis neemt die je in het proces van creëren helpen en blijvend tools geven om de beelden bij te stellen.

De laatste workshopvideo is de afronding en tevens voorbereiding op de creëer je succesvolle bedrijf 2daagse

 

Ik ben zo blij met wat ik geleerd heb, ik zie nu wel duizend mogelijkheden ipv 3of 5 Ik creëer nu bewust mijn eigen keuzes. Ik ben in staat om mijn ideeën te presenteren en ik heb een eigen visie over leren ontwikkelt. Ik kan spelend onderzoeken zonder dat het gelijk iets moet worden. Ik heb van jou geleerd om te kijken en te benoemen zonder oordeel en met respect voor ieders mening, gevoel en kunnen. Ik kan weer lekker lol maken en mijn twee hersenhelften werken goed samen. Het was heerlijk en leerzaam  waarin ik zowel technisch als emotioneel en creatief gegroeid ben waardoor ik mijn bedrijf www.sumwise.nl heb opgericht.

-Maureen-

 

 

 

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.