Menu

Ik-take TIC/MIC

dwerkelijk je crea

De ik take voor trainer in creativiteit en master in creativiteit

Zeker weten dat je er klaar voor bent?

TIK MIK De KlinkerJe bent de creatieve trainer, die creatieve werkvormen/speelvormen in je lessen en trainingen verwerkt. Maar je wilt meer.

De trainer in creativiteit heeft ruimte voor creativitieit en kan daardoor anderen bij hun creatieve kracht brengen via creatieve&beeldende technieken.

Je wilt je creativiteit op een dieper niveau ontwikkelen. En je wilt je persoonlijke doel voor het vervolg bepalen.

Zodat we het allebei zeker weten.

De Klinker is er namelijk niet voor iedereen! De ik-take gaat vooraf aan een diepgaand creatief proces: de TIC/MIC.

Ik-take

In de ik-take leer ik je een speciale tekentechniek, deze manier van tekenen geeft je lucht, rust/ruimte in je hoofd. Je kunt het dagelijks toepassen als een soort mind fullness, het zal je veel antwoorden op je vragen geven. Doe je dit, dan glij je geleidelijk het creatieve proces in, je weet wat er in je leeft en zo hou je het creatieve proces in gang.

Beeldende kennismaking

Je leert mij op een beeldende manier kennen. Zo leer ik jou hoe jij op een beeldende manier jouw leven inzichtelijk kunt maken. Terwijl jij jezelf hiermee de volgende keer presenteert ontdekken we de patronen en overtuigingen die een rode draad vormen in jouw leven. Aan de hand van deze gegevens bepalen we in jouw taal samen een persoonlijk doel voor de TIC/MIC.

Ten huwelijk vragen

Dan is het moment aangebroken dat ik je als het ware ten huwelijk vraag, ga je voor dat doel? Daar kun je ja of nee op zeggen. Als het voor jou de juiste tijd, plek en persoon is dan zeg je natuurlijk ‘ja’.  En ga ik graag met jou dit maatwerk proces aan om jou te helpen in je creatieve kracht te gaan staan en je volledige potentieel te leven.

Investering

Er vinden 2 bijeenkomsten plaats van een dagdeel per keer. De eerste bijeenkomst is in een groepje en de tweede bijeenkomst is individueel. De investering voor jou is €597 je hebt heel snel veel kennis over jezelf en nog in beeld ook, je weet zelf nu heel goed welke keuze je wel of niet moet maken.

Ook al besluit je de TIC niet te gaan doen, dan hebben deze bijeenkomsten je hele waardevolle informatie gebracht voor de rest van je leven. Je weet namelijk wat jouw rode draad, jouw thema in je leven is en ook wat je overtuigingen en patronen zijn. Waardoor je weet wat je doel is voor jouw ontwikkeling.

Maak alvast een begin en doe de creatieve ontdekkingsdag:

Go!

Na de Ik-take kun je toegelaten worden tot de  TIC om daadwerkelijk je creatieve kracht te ontwikkelen, zodat je die kunt gebruiken anderen in hun creatieve kracht te zetten.