Menu
Kon het maar altijd en overal 'Oerol' zijn

Kon het maar altijd en overal ‘Oerol’ zijn

 

schommel, spelen

Nog 2 Creatieve weken en nog een paar plaatsen vrij, boek nu en bel Annette 0655948140

  • Zaterdag  14 aug. t/m za 21 aug. €595, vliegen van Weeze naar Perugia, bezoek Assisië, in de voetsporen van Fransiscus
  • Vrijdag 19 okt. t/m vr 26 okt. €555 , vliegen van Weeze naar Ancona, Slow in de Flow
    meer info

 

Een wereld van: creativiteit, om-denken, positiviteit, liefde, spelen, vrede, inspiratie, inzicht, beweging, verbinding en eensgezindheid.

Alles mag en kan terwijl het eigenlijk moet, dat is Oerol.

Er zijn duidelijke kaders om het zo te kunnen organiseren dat er een sfeer van ruimte ontstaat. ‘U mag uw fiets hier neerzetten, lukt dat niet? Deze rij is voor speciale fietsen’. Heb je je fiets dan toch buiten de hekken geparkeerd dan kun je je fiets ophalen nadat je op de kist een liedje hebt gezongen. Nog met muzikale begeleiding ook.

Of bij de kaartenverkoop: ‘u kunt er aan de zijkanten weer uit hoor, oh sorry ik ben vergeten te zeggen dat u beter niet over de touwen kunt klimmen (terwijl twee oudere mensen halsbrekende toeren uithalen  ondertussen). Mijn fout, sorry hoor, zegt ze nogmaals.

Alles ademt ruimte, heerlijk voor iemand zoals ik die zo vaak gecorrigeerd wordt. Je hebt hier niet het gevoel dat je het fout doet, of het risico loopt een boete te krijgen.

In de duinen staat heel groot met sinaasappeltjes geschreven:’NU OPHOUDEN MET KIJKEN, DENKEN EERST LUISTEREN DAN ZIEN MISSCHIEN’.

Hier vinden we niks maar beleven we samen van alles, worden we in verwarring gebracht, aan het denken gezet, met humor, daarom is (bijna) iedereen vrolijk op het eiland.

De 3 L’s die zo belangrijk zijn voor een creatief mens: lichtvoetigheid, luchtigheid en liefde.

Oh wat verlang ik naar een creatieve Oerolwereld, waarin geen angst maar liefde de drijfveer is.

Zo’n wereld creëer ik weer in de creatieve weken in Italie, wil je het ook beleven, bel me dan gauw, je kan er nog net bij.

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.