Menu

Kunstgalerij

‘De kunst die ons iets te zeggen heeft, ontstaat uit de innerlijke noodzakelijkheid om tot klaarheid te komen over dit eigen leven’.
Citaat Raoul Hynckes, magisch realist.

Kunstabonnement

Kunst niet betaalbaar? Met een kunstabonnement heb je altijd unieke kunst in huis. Hoe? Lees alles over het kunstabonnement van De Klinker ›.

Scheppingsdrang en intensief leven; dat is wat deze kunstenaar kenmerkt. Haar werk ontstaat intuïtief. Bij het zuivere gevoel, het zuivere beeld komen geeft pure schilderijen of beelden waarin een ieder z’n eigen emoties kan herkennen.

Annette Wessels“Annette Wessels is een bevlogen kunstenares. Ze heeft uitgesproken standpunten en windt daar geen doekjes om. Hoewel de heftigheid in haar beeldende kunst gedeeltelijk heeft plaatsgemaakt voor meer nuanceringen, staan de schilderijen, gemengde technieken nog steeds bol van de zinderende emotie. Vraagstukken worden in het werk van Annette Wessels zonder omwegen aan de orde gesteld. De kunstenares verhevigt gebeurtenissen en laat zich meeslepen door haar diepgevoelde betrokkenheid bij de fundamentele levensvragen. Vragen over mooi en lelijk vallen daarbij in het niet en effectbejag wordt niet geschuwd, maar wordt gerechtvaardigd door de oprechte intenties.” 
Citaat recensent Wim van der Beek.