Menu
Last minute Slow in de flow

Last minute Slow in de flow

Na twee en een halve week het project ‘Dal terra al cielo’ in Italië, doe ik er al een week over om weer te landen. Is het het tempo, de kleuren, de geuren, het landschap, het weer, het eten, ik weet het niet.

Al die tijd daar energie voor 10 en geen last van lijf en leden en hier werk ik mijn agenda weer af en ook al is het mooi weer, de tijd ontbreekt ervan te genieten.

Nee, het is geen kater hoor, geweldige successen bereikt en mooie herinneringen rijker, gisteren een creatieve ontdekkingsdag gedaan met weer zulke mooie ontdekkingen. Dat zijn dagen om van te smullen.

Ontdekkingen die voor mij normaal zijn zijn voor de meesten nog even wennen: ‘goh dit is bijzonder’ of ‘dit is apart’. Geraakt worden: ‘dat heb ik nooit’ ontdekken dat je creatief bent, maar nog meer wat je in de weg zit en wat je nodig hebt.

Toch is een dag te kort om keuzes te maken jezelf meer ruimte te geven voor een creatief en gelukkig leven. en als ik me niet vergis hebben vrouwen daar meer moeite mee dan mannen.

Een week in Italië zet echt zoden aan de dijk. Vakantie en ontwikkeling in èèn. De ervaring van de Italiëgangers is dat er een proces in gang is gezet waar je nog lang en… gelukkiger mee verder kunt.

Wil je nog 23 juni mee dan moet je heel snel zijn, de vlucht is nu nog maar 62 euro. Bel me dan direct 06559481 en neem die man mee:-)

In augustus is er ook een week en in oktober  wordt het een creatieve week ipv een culinaire midweek omdat er meer belangstelling is voor de creatieve week. Het culinaire en culturele zit er sowieso bij.

Kijk hier voor meer info en aanmelding

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.