Menu

Powerdag

 

Vooraankondigingen

Op de Powerdag van Vrouw en  Passie heb ik veel vrouwen gesproken terwijl ze aan het tafelkleedje borduurden Van veel vrouwen heb ik gehoord dat ze behoefte hadden aan meer creativiteit in hun leven en werk.

Omdat creativiteit voor de ondernemer de belangrijkste kwaliteit is wist ik dus dat ik met de echte ondernemers te maken had.

Op 18 en 19 januari organiseer ik daarom een master2daagse waarin vrouwelijke ondernemers hun creativiteit bewust leren inzetten in hun bedrijf. Welke resultaten wil jij in het nieuwe jaar creëren?

Deze dagen zijn bedoeld voor vrouwelijke ondernemers die een Missie, Visie en Passie hebben maar niet tevreden zijn over hun resultaten die ze onbewust creëren.

In deze 2 dagen word je je bewust van de kracht van je eigen creativiteit door middel van het maken van beelden. Deze beelden gaan voor jou werken en vertegenwoordigen de groei van jouw bedrijf het komende jaar.

Het programma volgt in de volgende creatieve onthulling, maar als je er al op voorhand bij wilt zijn geef je dan vast vrijblijvend op als optie. Ik hou dan in elk geval rekening met je.

Creatieve doorbraakdag

Op 15 februari is de creatieve ontdekkingsdag, voor wie denkt dat de Klinker de weg is kan deze dag kennismaken met eigen creatieve kracht.

 

Ken je mensen die ook belangstelling hebben voor deze creatieve onthulling, stuur hem dan door, Dankjewel en

het Goede

 

 

Deel, Mail of Print dit artikel

1 reactie

  1. […] en wind te beschermen is deze kunsthars op waterbasis ontwikkeld. Door middel van lamineren kan een object bekleed […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.