Menu

MIC klinkerclub

Hou het creatieve vuur gaande

Hou het kreatieve vuur gaande Ík wil mijn eindpresentatie doen door  een training te geven op Vlieland en dan ben ik hier klaar –  maar ik wil eigenlijk helemaal geen afscheid nemen van de Klinker…’  – Maureen-

Want je bent zover, je hebt in de Klinker jouw creatieve kracht ontwikkeld.

Je kunt speelvormen en complete trainingen ontwerpen. Je maakt jaarplannen en inspireert anderen hun creativiteit te gebruiken voor innovatie.

Je hebt de baan of de onderneming gecreëerd die helemaal bij je past en je bent geïnspireerd om je creatief blijvend te ontwikkelen.

Afscheid?

Het moment van afscheid nemen van de Klinker is gekomen. Je eindpresentatie is een mooie afsluiting en tevens een nieuw begin, want voortaan  ga je het alleen doen.

Het is een hele horde om in één keer afscheid van de Klinker te nemen, want hier heb je belangrijke stappen gezet en voor jou belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt samen met anderen.

Er is een cultuur gecreëerd waarin jij je veilig voelde, geïnspireerd en aangemoedigd bent om in het creatieve proces te blijven bij alle veranderingen in je leven.

Er is een waardevolle band ontstaan en je hebt herinneringen die je nooit zult vergeten. Om die waardevolle band te behouden en jouw ontwikkeling gaande is de Klinkerclub alumni in het leven geroepen.

De Klinkerclub is bedacht om samen met jou het creatieve vuurtje gaande te houden. Het geeft je de gelegenheid om de band met de Klinker te behouden. Met de Klinkerclub wordt  je geïnspireerd om  te blijven scheppen. Je krijgt net dat steuntje in de rug dat je soms nodig kunt hebben om in het creatieve proces verder te groeien.

De Klinkerclub is een abonnementsvorm die  bedoeld is voor cursisten die de TIC/MIC afgesloten hebben. Er worden elk jaar een aantal dagen georganiseerd waarvoor je kunt intekenen.

Om je certificaat zijn geldigheid te laten behouden is per jaar 1 dag verplicht.

Investering €127