Menu

Mijn Klanten

De Klinker is een speelplaats, maar niet voor iedereen!

Je hoeft niet creatief te zijn maar je hebt wel moed nodig om de weg naar je eigen creatieve kracht terug te vinden

Kunst van Annette

 

De cursisten die de programma’s van van de klinker volgen trainen, coachen, geven les, faciliteren, managen, en begeleiden, het is een mix van mensen en beroepen:

  • trainers, coaches, leerkrachten en facilitators
  • maatschappelijk werkers, psychologen, pedagogen en therapeuten

Zij willen:

  • meer betekenis in hun werk en leven
  • meer resultaat en succes
  • meer innerlijke zekerheid door hun creativiteit en intuitie
  • samenhang en verbinding zien en voelen in hun werk en leven
  • meer vrijheid en ruimte ervaren
  • zich creatief krachtig voelen waardoor ze lichter leven

De Klinker schept de voorwaarden

De Klinker zorgt  voor nieuwe inzichten, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken. Het creatieve vuur ontbrandt weer waardoor het lukt om een nieuw leven op te bouwen: een nieuwe baan of een  eigen onderneming.

testemonial

Ik was voordat ik begon op zoek naar een aantal dingen in de TIC:
1. persoonlijke ontwikkeling
2. dichter bij mijn hart komen
3. omgaan met/ integreren van ziekte
4. re-integratie begeleiding: onderzoeken welke baan het meest passend zou zijn en hoe ik hierin kan re-integreren
5. scholing naar actievere baan (creatieve middelen gebruiken in training of coaching aan anderen)Mijn twijfel was of ik al deze dingen zou kunnen bereiken in 1 opleiding. Verder aarzelde ik om aan een training te beginnen waar van tevoren niet duidelijk was wat ik zou leren en hoe. Ik moest mijn patroon loslaten dat ik altijd van tevoren wil weten hoe dingen werken.
Maar ik ben blij dat ik me over mijn aarzeling heb heen gezet, want ik denk niet dat ik bij een ‘reguliere’ opleiding zoveel had kunnen bereiken in zo’n korte tijd. Ik heb nog nooit zo’n persoonlijke ontwikkeling meegemaakt in slechts 1 jaar tijd. Ik ben weer trouw aan mezelf en kan mijn gevoel (positief en negatief) beter voelen en uiten. Ik voel me sterker en zekerder en kan daardoor beter met de uitdagingen omgaan waar ik soms voor sta. Oftewel; ik sta open voor mijn eigen creatieve kracht.
Sylvia P&R media bedrijf

Iets voor jou?

Denk je dat het voor jou de tijd is om het creatieve proces aan te gaan?
Ik nodig je van harte uit om dit te onderzoeken in de creatieve ontdekkingsdag voor trainers en coaches is er een speciaal train de trainer programma:De Creatieve Trainer. Trainers zien de waarde van creatieve&beeldende technieken wel maar weten vaak niet hoe deze in te zetten in hun eigen trainingen. Dit is een vak op zich en daarom heeft de Klinker voor hen een train de trainer programma ontwikkelt die het mogelijk maakt deze effectieve technieken gemakkelijk in te kunnen zetten in je training of coaching.
Wil je er alvast mee aan het werk en samen met andere trainers en coaches co-creëren op de community:’decreatievetrainer’, neem dan contact op met Annette.