Menu

Oude wijn in nieuwe zakken met trompetgeschal!

De klant aan het woord zei ik toch?

“Aarzelend ben ik begonnen, vrezend dat ik er niks van terecht zou brengen.
Maar gelukkig heb ik het gevoel van onvermogen het zwijgen op kunnen leggen.
Ik durf me nu open te stellen, kwetsbaar te zijn en de creativiteit een kans te geven.
Ik geef nu de rechterhersenhelft het woord zonder het te vragen aan de linkerhersenhelft of dat wel kan en mag. Waardoor er nu zomaar beelden in me opkomen waarvan ik geen vermoeden had dat ze in mij aanwezig waren, geweldig te weten: ik ben creatief.”
Marrie -dienstverlener-

En zo is het maar net.

Je doet eerst dit en dan dat en dan kom je bij zus en bij zo en uiteindelijk ben je de creatief krachtige mens.

Een prachtig helemaal kloppend proces, niet alleen in theorie maar ook al jaren in praktijk.

Als eerste stap deed je de testtraining.

He, waarom haal je die belangrijke stap er dan tussenuit?

Ach soms denk je dat het wat toegankelijker moet, gekkigheid, want iets wat goed is en een noodzakelijke stap is kun je er niet zomaar tussenuit halen. Net zoals je niet een stuk van je leven kunt overslaan is de testtraining een noodzakelijke stap de Klinkerweg te bewandelen.

Dus nu weer opgepoetst en in de oude glorie hersteld.

Ta ta ta ta (tromgeroffel en trompetgeschal) de oude testtraining is nieuw leven ingeblazen.

Nee, nee, geen nieuwe wijn in oude zakken, dat is politiek.

Maar ouwe wijn in nieuwe zakken, je bent creatief of je bent het niet he?

De Klinker klanten, waar ik na afloop van de testtraining telefonisch altijd een heel gesprek mee heb zeggen:’Ik heb ontdekt dat ik best creatief ben, of eigenlijk heel creatief ben.’(hoor je de reserve nog in de zin: best, eigenlijk;-)’.

Er is een kracht ontdekt wat zich kan ontwikkelen en dat is precies wat deze dag doet en daarom gaat het de creatieve ontdekkingsdag heetten. Dat ontwikkelen komt daarna vanzelf.

Je weet na deze dag wat voor jou belangrijk is en wat je wel of niet nodig hebt. Daardoor kun je ook de keuzes maken die goed voor jou zijn. Je gaat de dag in met een vraag en je komt er met een duidelijk antwoord uit.

En dat door te spelen, denk maar niet dat je dat verleerd hebt, we zijn allemaal kind geweest dus het ligt zo weer voor het grijpen.

De binnenkomer voor jouw creatieve kracht heet nu de creatieve ontdekkingsdag, want voordat je creatief kunt doorbreken, komt eerst de herontdekking van jou creatieve kracht en de Klinker.

Daarom kost het een fractie van de werkelijke waarde. Natuurlijk heb ik niet meer tijd als jullie en wil ik dat wat ik doe zin heeft anders begin ik er niet eens aan. Deze dag ontdekken we dus allebei wat zin heeft voor ons.

Jouw investering is maar €97 voor een dag die veel en veel meer waard is, met een lekkere biologische lunch en de ontdekking van jouw creatieve kracht, kennis die je voor de rest van je leven bij je draagt.

Blaas je nu niet te hoog van te toren Annette? Nee, het is waar, ik heb het nu al zo vaak gehoord.

Als jij je creatieve kracht ontdekt, je hebt dus iets gezien, kun je het toch niet, niet gezien hebben.

Maar kan dat dan wel uit Annette?

Nee, eigenlijk niet, geef je daarom maar snel op voor ik me bedenk.

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.