Menu

Cre-actief bedrijfsfeest

‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them’-Albert Einstein-

Cre-actief bedrijfsfeest met ietsje meer

voor teams die hun creativiteit willen gebruiken voor vernieuwingen

Afbeelding 300

Veranderingen/vernieuwingen

In deze tijd die exponentieel snel verandert zijn we geneigd ons vast te klampen aan ouwe manieren en systemen die niet meer werken. De weerstand tegen veranderingen en vernieuwingen is groot. Vaak zijn er enkele mensen die nieuwe wegen willen inslaan en de anderen in het bedrijf niet meekrijgen.
Als bedrijf kan je dit duur komen te staan.

Als jij vernieuwing wilt en jij organiseert het bedrijfsfeest is dit je kans. Koppel het bedrijfsfeest aan bewustwording op een ludieke/speelse manier. Een manier die precies past bij het bedrijf en bij wat op dit moment actueel is.
De effectiefste manier om mensen samen te inspireren bij het vinden van nieuwe oplossingen.

Veilige inspirerende sfeer/situatie

In de Klinker staat de veiligheid voorop. Annette Wessels legt hiermee de basis om een creatief bedrijfsfeest te laten slagen. Het doel om gezamenlijk een schilderij of beeld te maken is in de Klinker niet het belangrijkste, het creatieve proces (spelen) komt in de Klinker op de eerste plaats. Het is mooi meegenomen dat het resultaat/ het beeld een blijvende herinnering is van de vernieuwing die doorgevoerd wordt.

Geschikt als bedrijfsuitje, afscheid, bedrijfsjubileum, time-out of teambuildingsdag en als kick-off van een nieuw project.

De creactiviteit heeft een ontspannend en ludiek karakter. Je kunt bezig zijn met je handen op een totaal andere wijze dan je gewend bent. Stap voor stap en spelenderwijs ga je aan de hand van een thema tekenen/schilderen, boetseren of beeldhouwen en er is nog meer mogelijk. Uit ervaring blijkt dat de dag zo ontspannend werkt en tegelijkertijd verstevigend voor het team is, dat er nog lang over wordt nagepraat.

Enkele voorbeelden van creatieve bedrijfsfeesten

’Door de draaideur’

Was het thema voor de IT afdeling van een gemeente. Op een prachtig landgoed werd de groep van zestig werknemers verwelkomd met een kunstlezing over de kijk van de kunstenaar op de werkelijkheid. Geïnspireerd door de Groninger drukker Werkman ging men aan het werk in de grote schuur op het landgoed die ingericht was als een echte drukkerij. Hier kwamen de kunst en de werkelijkheid samen in het creatieve proces. De collega’s zagen elkaar ineens anders en dat bracht de gesprekken tijdens de lunch in landgoedstijl op gang. Uit de veilige omgeving van het dagelijks werk draaide men productie op een heel ander gebied. Aan het einde van de dag presenteerden de teams hun druksels en kon er nagenoten worden met een diner gemaakt en gepresenteerd door de pretkok. Een dag waar veel zichtbaar werd in het creatieve proces en wat weer nieuwe inspiratie gaf.

’Hoe ondermijn ik mijn sales’?

Was het thema van een grote verkooporganisatie. In de workshop werd door middel van collage en schilderen ontdekt wat de verkoper onbewust uitzendt en daarmee zijn eigen verkoop ondermijnt. Taboe’s werden zichtbaar en omgezet in creativiteit. Spelenderwijs ontstond een schilderij waarvan de bewustwording een blijvende wake-up-call is geworden.

Kosten/waarde

Een dagdeel creatief bedrijfsfeest op maat  €750 voor  10 personen incl. koffie/thee en na afloop hapje en drankje in de Klinker (bij Zwolle). De creactiviteit kan ook op andere plekken en grotere groepen gegeven worden in combinatie met eten of andere activiteiten, maak een afspraak voor een gratis interview en offerte.

De waarde is vele malen meer, een duurzame investering in het team waar nog lang de vruchten van worden geplukt.

Maak alvast een afspraak met Annette voor een gratis interview 0529-481292.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.