Menu

Cre-actief familiefeest

‘Alle problemen zijn illusies van het verstand’ -Eckhardt Tolle-

familiefeest met ietsje meer

Voor families die een team willen zijn

 De zorg van de organisatie

De relatie die je met je familie hebt, heb je je leven lang en hoewel iedereen zijn of haar eigen leven lijdt, blijf je verbonden met elkaar. Maar als familie zit je niet dagelijks op elkaars lip en dan kan een dag samen optrekken al een hele opgave zijn.  Voor de organisatoren van een feestje kan dit een zorg zijn. Maar niet voor de Klinker, die ziet dat als een uitdaging.

Veilige sfeer

In de Klinker staat de veiligheid voorop. Annette Wessels legt hiermee de basis om een creatief familiefeest te laten slagen. Het doel om gezamenlijk een schilderij of beeld te maken is in de Klinker niet het belangrijkste, het creatieve proces er naar toe (het spelen) staat in de Klinker op de eerste plaats.

Ietsje meer

In dat creatieve proces zit dan ook net dat ietsje meer. Je bent niet alleen samen een mooi product aan het scheppen maar je word tijdens dit proces wijzer van elkaar en de groep. De sfeer/situatie die gecreëerd wordt zorgt ervoor dat je elkaars goede kant gaat zien en dat schept duurzame relaties.

Tekening, schilderij, assemblage of beeld?

Ik vind het heel belangrijk in samenspraak met degenen die de organisatie in handen hebben, de creactiviteit te ontwerpen. Het is fijn om een thema te hebben en meer te weten over de familie. Zodat deze creatieve activiteit jullie nog lang zal heugen en een blijvende herinnering wordt.

Kosten/waarde

De creactiviteit is maatwerk en duurt een dagdeel. Bij groepen van min. 10 personen in de Klinker (omgeving Zwolle) pp €47.50 incl. koffie en thee, op een andere plek in overleg.

De waarde is vele malen meer, een duurzame investering in de relaties, waar nog lang de vruchten van worden geplukt.

Maak alvast een afspraak met Annette voor een gratis interview 0529-481292. Neem contact op met Annette om te kijken of dit het ook is voor jouw familie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.