Menu

Cre-actieve week in Italië

‘Flow is het impliciete geluk dat in elk van ons bestaat’
-Mihaly Csikszentmihalyi-

Bestemming:
Ca Palazzo, Pergola, Le Marche Italië

Data 2023:

4 t/m 11 september

Met een bezoek aan Assisi en opening witte truffelseizoen.

Voor deze datum zijn nog voldoende plaatsen.

 

Prijs:
€755 excl. vlucht (gemiddeld €180 retour)

1 x in je leven moet je een Italiaanse week meegemaakt hebben daar heb je voor de rest van je leven wat aan. -Corinda-

Wat:
Een creatieve, culinaire en culturele week voor mensen die meer uit hun vakantie willen halen, creatief aan de slag willen, zich willen ontwikkelen EN willen genieten van de Italiaanse cultuur, de prachtige omgeving, slow food en lekkere streekwijnen. Op het prachtige, authentiek Italiaanse appartementencomplex Ca ‘ Palazzo, voor een betaalbare prijs.

Enkele reacties van tevreden deelnemers:

 • ‘Iedere weg leidt naar Rome, mijn weg leidde via Annette. Net een vriendin verteld dat de creatieve week het belangrijkste is wat ik mezelf ooit cadeau heb gedaan’. -Merel-
 • Deze week: ‘zeer verassend! confronterend! Culinair goed voor elkaar, veel helderheid gekregen en geleerd op verschillende vlakken. -John-
 • ‘Een mooie combi van ontspanning en creativiteit’. -Gonny-
 • ‘Een superweek waarin je veel creatieve dingen doet, veel over jezelf leert en ook nog geweldig goed in een groep kunt werken’. -Hilde-
 • ‘Het is een fantastische manier om heel warm, intensief, maar heel veilig je creativiteit en proces te ontdekken en te volgen. Afgewisseld met humor, blijheid en lichtheid’. -Inge-
 • Het is een intens groepsgebeuren maar het belangrijkste is wel dat je dmv je creativiteit dichter bij jezelf komt en jezelf ontdekt’. -Marjan-

Creatieve weken

 • ‘Slow in de Flow’ cre-actieve technieken week voor 755 euro
 • Cre-actieve week ‘in de voetsporen van Fransiscus’ met een bezoek aan Assisi voor 755 euro

We vliegen samen vanaf vliegveld Dusseldorf Weeze naar Ancona, of vanuit Rotterdam naar Perugia met Transavia. Hoe vroeger geboekt, hoe goedkoper.

Wil jij weleens weten hoe creatief je bent en wil je de ruimte en de tijd hebben dat eens met je handen scheppend te onderzoeken?

 • Sta je op een punt in je leven belangrijke keuzes te gaan maken?
 • Heb je zin om er eens helemaal tussenuit te zijn, afstand te nemen, te ontspannen om creatieve ruimte voor jezelf te maken?
 • Om te weten waar het bij jou in je leven nu echt om gaat?

Kom naar Ca ‘Palazzo voor de creatieve week!

Elke dag van 10.00 tot 13.00 uur gaan we creatief aan de slag. We gebruiken verf, klei, pen en papier en wat-we-nog-meer-nodig hebben om de weg voor meer creativiteit vrij te maken, om in de Flow te komen. We doen spelenderwijs oefeningen in loslaten, het oordeel uitstellen en onze eigen natuur te onderzoeken en te herontdekken. Om 13.00 uur genieten we van een lekkere lunch met sappige tomaten, pittige peccorino, spaghetti, tagliatelle en andere Italiaanse heerlijkheden. Daarna ben je vrij om te doen wat jij wilt! Een siësta nemen aan de rand van het zwembad met zicht op de bergen, een duik nemen, verder met je creatieve werk, lezen, wandelen, fietsen, bezoeken van dorpjes in de omgeving etc.

Trainer Annette en gastheer Wijnand

Ik begeleid het creatieve proces: inspirerend, creatief en met humor. Gastheer Wijnand Luttikholt zorgt ervoor dat het zijn gasten aan niets ontbreekt: een heerlijk slow food diner of zelf pizza ’s bakken in de houtoven, een race-fiets om de omgeving te verkennen, tips en adviezen over bezienswaardigheden. Samen zorgen wij voor een onvergetelijke week waarin je veel over jezelf leert en hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Annette over Ca ‘Palazzo

Ca’Palazzo is de uitgelezen plek om je creatieve kracht verder te ontwikkelen. Al je zintuigen gaan open staan: je ruikt de lavendel en de brem, je hoort de wind en ziet de prachtige kleurschakeringen in het landschap. De vergezichten en de ruimte zorgen ervoor dat je tot rust komt en je gevoelens durft te ervaren. Je ontdekt wat je echt wilt en waar je talenten liggen en krijgt als vanzelf antwoorden op al je vragen. Zo krijg je een gebruiksaanwijzing van jezelf mee naar huis. De reis naar Italië is een reis naar jezelf om het beste in jezelf naar boven te halen. De cursus is voor iedereen die open staat voor een creatief proces. Je hoeft nergens over na te denken, spelenderwijs maak je gebruik van onbewuste kennis. Mijn motto is: “iedereen is creatief maar niet iedereen heeft de ruimte”. Ik nodig je uit ruimte voor jezelf te maken.

Onze basis: appartement Petrano

We kunnen gebruik maken van appartement Petrano. Een van de grotere appartementen in Ca ‘Palazzo met een eigen keuken, een terras en een buitenatelier. Petrano heeft drie twee-persoonskamers, twee badkamers, en 3 toiletten.
Door de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen we gezamenlijk koken, waardoor het mogelijk is om de kosten voor de creatieve week laag te houden.

De investering

We bieden deze week aan voor slechts €755 op basis van een 2 persoonskamer. (met desgewenst 2 eenpersoonsbedden). De prijs is inclusief transfer van en naar de luchthaven, vervoer naar excursies en culinaire uitjes, ook de materialen die deze week gebruikt worden. De kosten voor de vlucht en boodschappen zijn niet inbegrepen bij de prijs! Zakgeld voor de maaltijden en entrees, terrassen enz. We kunnen doorgaans volstaan met max. 150 euro in de pot. wil je beschikken over een eenpersoonskamer dan geldt een andere prijs.

Neem in deze gevallen contact op met mij: 06- 55948140 of annettewessels@deklinker.nl

Praktische informatie

De vluchten met Transavia vertrekken vanaf de luchthaven in Rotterdam naar Perugia. Onze vlucht is op woensdag 1 oktober en op 8 oktober vliegen we weer terug. Vertrektijden vind je direct bij je boeking en zijn fijn overdag. Ik huur een auto of bus en we kunnen meteen Assisi bezoeken en genieten.

Wijnand kan desgewenst ook zorgen voor een gezellige pizza avond waarin iedereen zijn eigen pizza bakt in de houtoven of voor een kookworkshop ravioli maken. Als iedereen de handen uit de mouwen steekt kan dit voor een klein prijsje! Ook een slow food diner behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten

Ben je enthousiast geworden en wil je boeken? De groepen ontstaan nu: Neem contact op met Annette.  Ook als je nog niet zeker weet of je mee wilt maar wel belangstelling hebt kun je Annette mailen of bellen, zetten we je op de lijst van belangstellenden en houden we je op de hoogte. Onderaan deze pagina zit het aanmeldingsformulier.

Onderstaande foto ’s geven een impressie van deze inspirerende week

werken met klei

Ca’Palazzo heeft 8 appartementen van 2-6 personen en ligt in een beschermd heuvellandschap midden tussen de graanvelden, de zonnebloemvelden en de ongerepte natuur in de meest noordelijke deel van le Marche, Pesaro/Urbino. De ligging op ongeveer 420 meter geeft een spectaculair uitzicht over de vallei en de Apennijnen.
Pergola 2014 cursus italie 765CaPalazzo bovenaanzichtWijnand Luttikholt truffels

Ik geef me op voor de creatieve week in Italie van:…

  Voornaam*
  Achternaam*
  Adres*
  Postcode*
  Woonplaats*
  Telefoon*
  E-mail*
  Opmerking
  Ik ga akkoord met de voorwaarden
  Met dit formulier vertrouwt u persoonsgegevens toe aan De Klinker. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

  2 reacties

  1. Marian Dijkhof schreef:

   Klinkt geweldig Annette!
   Onder kopje meer weten staat nog 2015. Moet vast 2016 zijn!

   Liefs,
   Marian Dijkhof

  2. Gonny Geurts schreef:

   Ja, Assisi in het programma opgenomen spreekt mij erg aan. Is het bedrag van 595,- inclusief of exclusief vliegreis?

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.