Menu

Cre-actief vrijgezellenfeest

 ‘Zijn wie je bent, dat is geluk’

Vrijgezellenfeest met ietsje meer

Voor vrienden/vriendinnen, die een team willen zijn en ook voor bruidsparen

Anita emigreert voor haar grote liefde Ben naar Australië. Zij vraagt zich af: ‘Zal ik wel gelukkig worden in Australië en Ben voelt een grote verantwoordelijkheid op zich drukken. ‘Zal Anita wel gelukkig worden in Australië’?
In de Klinker kregen ze spelenderwijs de antwoorden van zichzelf, ja het zit goed.

 de Zorg van de organisatie

Je bent allemaal wel vriend of vriendin van die ene vriend of vriendin die gaat trouwen maar vaak ken je elkaar alleen maar van naam. Voor de organisatoren van een feestje kan dit een zorg zijn. Je wilt dat het feestje slaagt en dat je niet met elkaar botst. En je wilt dat het feestje past bij de bruid of bruidegom.

Veilige inspirerende sfeer/situatie

In de Klinker staat de veiligheid voorop. Annette Wessels legt hiermee de basis om een creatieve workshop te laten slagen. Het doel om gezamenlijk een schilderij of beeld te maken is in de Klinker niet het belangrijkste, het creatieve proces (spelen) komt in de Klinker op de eerste plaats. Mooi meegenomen is het dan als er een goed resultaat uitkomt wat gezamenlijk gegeven kan worden.

Ietsje meer

In dat creatieve proces zit dan ook net dat ietsje meer. Je bent niet alleen samen een mooi product aan het scheppen maar je word tijdens dit proces wijzer van elkaar en de groep. De sfeer/situatie die gecreëerd wordt zorgt ervoor dat je elkaar van de goede kant leert kennen en dat schept duurzame relaties.

Tekening, schilderij, collage/assemblage of kleibeeld?

Ik vind het heel belangrijk in samenspraak met degenen die de organisatie in handen hebben, de creactiviteit te ontwerpen. Het is fijn om een thema te hebben of meer te weten over de bruid/bruidegom die het cadeau ontvangen. Zodat zij dik tevreden zijn met wat zij door een gezamenlijke inspanning van hun vrienden/vriendinnen krijgen.

Kosten/waarde

De creactiviteit is maatwerk en duurt een dagdeel. Bij groepen van min. 10 personen in de Klinker (omgeving Zwolle) pp €47.50 incl. koffie en thee, op een andere plek in overleg.

De waarde is vele malen meer, een duurzame investering in relaties, waar nog lang de vruchten van worden geplukt.

Maak alvast een afspraak met Annette voor een gratis interview 0529-481292. Neem contact op met Annette om te kijken of dit ook wat is voor jouw vrijgezellenclub

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.