Menu

Creatieve doorbraakdag

‘Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’
-Albert Einstein-

Creatief, ben ik dat? Wie is Annette Wessels? Zou de Klinker wat voor mij zijn?

Je wilt graag weer in contact komen met je creativiteit en je onbewuste kennis naar boven halen, ook ben je graag met je handen bezig, je wilt er wat mee maar wat? Je twijfelt of de Klinker wat voor jou is. Toch ben je hier terecht gekomen en wil je meer weten over hoe jij je creativiteit in de Klinker, in Italië, op een oude klipper of andere mooie plekken kunt ontwikkelen.
Nu kan ik hele mooie praatjes verkopen maar de enige echte manier om te weten te komen of het wat voor je is, is door het te ervaren.

Daarom organiseert de Klinker regelmatig de creatieve doorbraakdag

Ook wanneer je als team graag je creativiteit meer in wilt zetten kun je deze dag doen en kan tevens als teambuildingsdag fungeren.
Neem dan even contact op met Annette om een datum af te spreken.

Tijd voor een andere aanpak: geen kunstje maar jouw aanpak

‘Als je wilt ontdekken wie je bent en de creativiteit in jezelf weer wilt aanwakkeren zou je echt eens een creatieve doorbraakdag moeten ervaren om te voelen of de Klinker iets voor je is. Tijdens deze dag kom je razendsnel bij je gevoel & creativiteit. Dingen vallen vanzelf op de plek zonder daar uren over te praten of zwaar te bomen. En dat allemaal in een veilige omgeving, geleid door Annette Wessels, een GEWELDIGE, LIEVE, INSPIRERENDE KUNSTENAAR. En dat je er on top of that ook nog eens waanzinnig goede ideeën aan overhoudt voor speelvormen die je zelf kan gebruiken & die je inspireren tot een eigen invulling ervan.’
-Ina Schutte- P&O er en intuïtief coach 

De creatieve doorbraakdag is een complete dag

Met een heerlijke biologische lunch, je maakt spelenderwijs kennis met tekenen/schilderen en kleien op de Klinker manier.
En dat is anders. Je gaat niet alleen jouw creativiteit ontdekken maar komt ook vanzelf tegen wat je tegenhoud creatief te zijn. Het gaat deze dag niet om een mooi resultaat, het gaat om het creatieve proces.
Als je een creatief proces aan wilt gaan op een van deze mooie plekken kun je meteen beginnen blokkades los te laten waardoor je jezelf de ruimte geeft om creatief te zijn. toch de belangrijkste vaardigheid voor de 21e eeuw.
Over de dag zelf kan ik je niet meer vertellen, dan hoef je niet meer te komen, leuk wordt het in elk geval, zeker als jij er bij bent 🙂 Iets ontdekken is op avontuur gaan, de waarde ervan kan dan alleen maar groter zijn.

Wil jij duurzaam investeren in jouw creativiteit? Ik heb al lang op je gewacht.

Investering in jezelf:

€ 97,-

Datum:

zaterdag 22 augustus,

Tijd:

10.00 uur tot 17.00 uur

Opgeven kan tot 12 augustus daarna helaas voor de late beslissers, als er nog plaats is: €127,-

Wil jij € 30,- besparen geef je dan nu meteen op:

Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mail
Opmerking
Met dit formulier vertrouwt u persoonsgegevens toe aan De Klinker. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

Leraren, trainers coaches en begeleiders zien de waarde van creatieve & beeldende technieken vaak wel

Maar weten niet hoe ze deze in kunnen zetten in hun eigen trainingen of coaching. Dit is een vak op zich en daarom heeft de Klinker voor hen een  programma ontwikkelt die het mogelijk maakt deze effectieve technieken gemakkelijk in te kunnen zetten in lessen, training of coaching.
Wil je alvast weten wat de volgende gang kan zijn na de testtraining? Ga dan naar de leergang voor de mogelijkheden.