Menu

Trainer in creativiteit

Training in creativiteit via creatieve & beeldende technieken

Deze opleiding is voor iedereen die zichzelf de ruimte wil geven via allerlei handvaardigheid, textiel en teken en schildertechnieken eigen creativiteit te ontwikkelen.

Vooral mensen die leraar, trainer, begeleider of coach zijn hebben veel aan deze opleiding. Je wilt graag meer creatieve technieken gebruiken in je werk maar je weet niet hoe.

In de Tic leer je allerhande creatieve technieken. En kun je zien hoe de Klinkermethode werkt om creatieve processen op gang te brengen.  Door elke bijeenkomst eerst zelf een creatieve training te ervaren kun je de opdrachten omzetten  naar de eigen doelgroep. Dit is geen vereiste. Je kunt de TIC helemaal doen voor jezelf, je eigen creatieve ontwikkeling en het leren van handvaardigheid, textiel en teken en schildertechnieken.

In de TIC ga je samen een creatief proces aan. Je groeit als creatief persoon omdat je zelf de ruimte hebt creatief te zijn en kunt inspireren. Werk en leven gaat spelen voor je worden.

Erkenning

Na de TIC kun je de MIC doen en het klinkercertificaat trainer/master in creativiteit behalen. Dit is een erkend diploma door jezelf en de Klinker en bewust niet door een externe instantie, hoewel het inmiddels wel die erkenning krijgt.

Ik wilde mijn creativiteit ontdekken om meer bij mezelf te komen. Het is nu duidelijk dat dit de weg is en dat ik veel meer ben dan ik toen dacht. Diep van binnen heb ik altijd geweten dat er een klein vlammetje creativiteit/spiritualiteit zat, het wilde omhoog komen maar er zat zoveel angst in de weg. Angst om niet aardig gevonden te worden, altijd voor anderen klaar te moeten staan en daarmee cijferde ik mezelf weg. Ik voelde me vaak eenzaam en dobberde rond op de grote oceaan zonder richting/ doel afhankelijk van de omstandigheden van buitenaf. Nu heb ik het kruispunt overgestoken en een keus gemaakt. Ik voel me vrij, op koers en rustig in mezelf. Mijn leven is holistisch geworden. Dit jaar is uniek gemaakt vol groei, met liefde, geduld, stilte en stretch. De onrust is weg en dat reizen komt nog wel,eerst mijn bedrijf.

-Lilian –Antropologe- www.derek.nl

Investering/waarde

De opleiding die je opleidt voor trainer/coach in creativiteit duurt 1 jaar en omvat 10x 1 dag.  De prijs is €1597 all in

Voor leraren kan het scholingsbudget van 2 jaar gebruikt worden, er is dan nog een kleine investering van jezelf nodig.

Klaar voor de Start?

Vraag meteen de informatiebrochure aan en geef je op voor de testtraining in creativiteit

De TIC gaat van start in september. Op dit moment vormt zich een groep.

button_go!