Menu

Tweedaagse training in ’FLOW’

Een weekend vol zelfonderzoek, inspiratie en creatie…

Flow2daagseVeel mensen die de vikdag hebben gedaan en zichzelf in de speelwijze van de Klinker kunnen vinden twijfelen erover om zich dan maar meteen voor een heel jaar in te schrijven voor de opleiding. Ik hoor vaak: “Ik woon zo ver weg en heb dit jaar nog zoveel andere dingen, maar als je weer eens iets van een dag of twee dagen doet laat het me weten…”

Nu kan het: een intensieve tweedaagse training waarin je een nog diepere verandering kunt aanbrengen in de patronen of overtuigingen die je kreativiteit in de weg staan, een training waarin je een bewuste keus maakt voor ’Flow’, de natuurlijke staat waarin jij de schepper bent.
Annette Wessels verzorgt deze tweedaagse omdat ze alle kennis hierover opgezogen heeft en zichzelf herkent in flow, ze wil een voorbeeld zijn voor hen die nog op zoek zijn naar hun kreatieve kracht.

Uit de flow?

Wie kent het niet? Het loopt niet in je leven alles loopt anders dan je had gewild. Je dacht dat je het nog zo goed gepland had, maar het breekt je bij de handen af. Het lijkt wel of iets anders in je de regie heeft overgenomen. Gefeliciteerd: je bent je ervan bewust dat je hoort bij de 93 procent van de bevolking waarvan emoties de regie hebben overgenomen. Ooit ervaarde je een pijnlijk moment en hebt onbewust besloten dat niet meer te willen voelen. We maken het allemaal in ons leven mee en om te overleven heb je een fight, flight of freeze reactie ontwikkelt.

In de flow

Je hebt besloten niet langer te overleven, je wilt leven. Oude patronen en overtuigingen kun je zichtbaar en voelbaar maken via beeldend vormgeven en andere oefeningen. Je houdt daarmee je emoties tegen het licht, en voelt je eigen gevoelens weer. Je zult ervaren wat het is om de regie weer over te nemen, om weer in je eigen natuur  te komen en mee te stromen met wat er ook gebeurt.

Ken jouw valkuilen van niet in flow zijn

Nadat je naar huis bent gegaan zul je merken dat je in een mum van tijd weer in je oude patroon zit, want zo’n diep ingesleten patroon is niet in een weekend uitgewist. Maar als je jouw valkuilen leert kennen, word jij je ook bewust van de andere kant van die valkuil. Je leert los te laten wat jou niet meer dient en alleen maar drama in je leven schept.

God schiep ons met een eigen wil- kiezen voor flow

Uiteindelijk zul je leren een keuze te maken voor dat wat jou nu dient en gelukkig maakt. Je bent wakker gekust  en je maakt een bewuste keuze voor flow, de natuurlijke staat waarin jij de schepper bent. Uit voorgaande stappen weet je hoe dat is. Je hebt de regie weer zelf in handen, je kiest ervoor te leven en niet te overleven.  Verval je weer in je oude patroon dan herken je dat en weet je jezelf weer wakker te kussen. Je laat je niet langer leven en gaat jouw eigen koers varen.

Kosten/waarde

Deze intensieve tweedaagse training is bedoeld voor iedereen die zichzelf herkent in bovenstaande en er aan toe zijn in de flow te komen.

Je investeert 2 dagen en €495 plus €75 voor diner, b&b, lunch, koffie/thee, hapje en drankje.
De waarde is een duurzame investering in jezelf.

AANBIEDING:Neem je iemand mee dan krijg je een mooie vriendenkorting

De training vindt plaats in het voorjaar van 2013
Wil je weten hoe andere cursisten de flow2daagse hebben ervaren? lees hier
Gaat je hart er al sneller van kloppen geef je dan snel op via contact