Menu

Wil je meteen mee naar Italië of wil je op de Flow-lijst?

Pergola 2014 cursus italie 671

We waren weer in Slow Italië, zodra je daar bent denk je: in Nederland zijn ze helemaal gek.
En nu we weer terug zijn observeer ik mezelf hoelang het duurt voordat ik weer één van ons ben:-)

Wil je weten waarom, ga dan een keer mee dan kun je het ervaren, meer deelnemers kwamen tot die conclusie en beseften dat de afstand nodig was om iets te bereiken in hun leven wat niet lukte in de drukte van Nederland.

Nu denk je misschien dat iedereen een probleem moet hebben om mee te mogen naar Italië maar zo is het niet:

Een kunstenaar zei het zo:
‘Ik heb zin in een week Italië om weer lekker in de stroom te komen, ik heb geen probleem maar kan me daar gemakkelijk overheen zetten:-)

Dit keer vlogen we naar Perugia in Umbrië om Assisie te bezoeken en in de voetsporen van Franciscus te treden. Om 11 uur sta je dan al aan de voet van de Dom. Deze heilige is op dit moment ongekend populair en we begrijpen nu helemaal waarom.

Na een dag vol verhalen en veel zien was de toon meteen gezet, de eenvoud van het leven van Franciscus sprak elke deelnemer aan, niet moeilijk in Italië, het eten is eenvoudig en puur en het tempo van leven brengt je snel bij waar het echt om gaat.

Pergola 2014 cursus italie 733

De legende van de wolf die Franciscus een poot gaf maakte dat we de wolf=omgekeerde van flow in onszelf gingen onderzoeken. Iedereen heeft een wolf in zich en die laat zich niet gemakkelijk onderdrukken.

Pergola 2014 cursus italie 728

We gaan zelfs zover dat ik een workshop in de hondenkennel in de buurt heb gegeven, daar hadden we levende modellen om in de klei uit te werken.

IMG_3428

Spelenderwijs  in een aangenaam tempo werden alle deelnemers zich bewust wat creativiteit voor hen kon doen.

Het resultaat:

‘Ik heb nu rust, alsof de laatste rest zwaarte uit mijn jeugd is opgelost, ik voel me bevrijdt’. Zegt Anke

‘Het heeft me geholpen bij het maken van keuzes en terugwinnen van mijn zelfvertrouwen’ Zegt Edwin

‘Het heeft mijn emoties losgemaakt waardoor ik mijn boosheid kon uitten’ zegt Jolan

Pergola 2014 cursus italie 884

Dit is te mooi om te doen en mee te maken

Daarom bied ik in samenwerking met Wijnand van Ca Palazzo dit jaar nog 1x  de herfstvakantie ‘Slow in de Flow’ aan tegen de zeer aantrekkelijke prijs van €495

Wil je mee laat het me dan voor maandag weten.

Heb je belangstelling voor de creatieve week in Italië in de toekomst?

Reageer dan nu zodat ik je op de Flowlijst kan zetten en ik  je op de hoogte kan houden.

(hoef ik niet steeds alle nieuwsbrieflezers lekker maken;-)

Verder spreken de plaatjes voor zich, ik hoor graag van je, bel Annette 0529-481292 of mail: annettewessels@deklinker.nl en kijk voor meer info

Pergola 2014 cursus italie 812

Deel, Mail of Print dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.