Menu
Workshop: visualiseren, sensualiseren en creëren 2021/2022

Workshop: visualiseren, sensualiseren en creëren 2021/2022

Het idee wat je hebt is de conceptie, nog niet de creatie.

Lets go…

Wil jij een dag bewust terugkijken op 2021 en vooruitkijken naar 2022

En niet alleen kijken maar visualiseren en sensualiseren van de gebeurtenissen in 2022, ze een plek geven en wat nog niet af is meenemen, zodat je de toekomst van 2022 kunt creëren door te repeteren.
In plaats van de geschiedenis te herhalen, ga je de toekomst manifesteren.

Klinkt abstract he? Maar wie mij kent weet dat ik je in de workshop veilig stap voor stap meeneem dit creërende proces in.
Ik blijf vaag, dat kan niet anders, als je precies weet welke kronkelweggetjes we in slaan om daar te komen dan kom je er niet:-) Een creatief proces gaat nooit via een rechte weg. Laat je verassen en door mij leiden.

Janus

Leer in 1 dag hoe creëren echt werkt
Een nieuw jaar, nieuwe kansen:

Workshop: visualiseren, sensualiseren en creëren 2021/2022
Vrijdag 25 januari 2022
10.00 uur tot 17.00 uur
€88 incl. materiaal

 

Beginnen bij het begin

Vooruitkijken begint met terugkijken, dit deed ook de God Janus, die tegelijkertijd vooruit en achteruit kon kijken,
Wat was voor jou het belangrijkste in 2021? Zo ontstaat vervolgens je doel voor 2022, een wens die echt in vervulling gaat, als je weet hoe creëren werkt en waarbij je niet gedreven wordt door tijd maar door energie.

Je CHI doelstelling, chi = levensenergie in het Chinees, het staat voor:

 • Concreet = De vorm van je creatie.                                                                                                                                                               Het doel is een concreet herkenbaar inspirerend beeld van een gebeurtenis in de toekomst te maken waar je intens naar verlangt. We maken iets om je te helpen vorm te geven aan je diepste wensen. Stappen te zetten om vage doelen om te zetten in levendige  en aantrekkelijke beelden van concrete gebeurtenissen. Het creatieve proces van concretiseren is visualiseren en sensualiseren, gebeurtenissen die je beleefd hebt herinner je je in geuren en kleuren, van zulke momenten weet je precies wat je zag, hoorde, rook, proefde en voelde.
  Je brein maakt geen onderscheid tussen feit en fictie en zo kun je dus de toekomst daadwerkelijk creëren.
 • Herkenbaar =Als jij een abstracte doelstelling hebt: ‘ ik wil gelukkig zijn’, en je geeft er geen herkenbare vorm aan dan heb je ook geen idee waar je op moet letten.
  Daarom maken we de kenmerken van ons doel zichtbaar.
  Zodat je je creatie zult herkennen als deze voltooid is.
 • Inspirerend= waar loop je warm van, gaat je hart sneller van kloppen, krijg je energie van.
  Registreren wat je raakt.

Je blaast letterlijk leven in wat je tot stand wilt brengen.

Chi = vitaliteit het is de kwaliteit die kenmerkend is voor alle waardevolle herinneringen in het verleden. Vitaliteit is het kenmerk van alle bezielde momenten waarop je het gevoel hebt dat je leeft. Een creatief proces  wordt gedreven door het verlangen deze kwaliteit in al haar verschijningsvormen uit te drukken in concrete vormen en gebeurtenissen. Het bijzondere is dat terwijl dit proces plaatsvindt deze vitaliteit niet alleen uitgedrukt wordt maar ook opgeroepen.

Wil jij 2022 bewust nieuw leven in blazen?

Geef je dan meteen op voor de creatiedag 2019 op 25 januari, je sluit 2018 goed af en je begint het nieuwe jaar met een duidelijk doel.

Jouw investering is 88 euro

  Voornaam
  Achternaam
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoon
  E-mail
  Opmerking
  Met dit formulier vertrouwt u persoonsgegevens toe aan De Klinker. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd en worden volgens onze privacyverklaring bewaard en gebruikt. U moet akkoord geven om de gegevens te versturen.

  Deel, Mail of Print dit artikel

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.